Lavkarbo pikekyss...

Aint gonna happen!

Jeg eksperimenterer videre med lavkarbo godterier.. Denne gangen ble det IKKE vellykket.. Jeg gjorde et hederlig forsøk på å lage Pikekyss..

Å piske marengs med eggehviter og sukrin er ikke noe problem, så jeg startet ut ganske optimistisk, gledet meg veldig til resultatet, for jeg elsker pikekyss.. Puttet marengsen i en sprøytepose og allerede der begynte det å gå galt.. det som kom ut av sprøyteposen var merkelig altså, haha..

Det ble liksom værre og værre.. så var det akkurat som om sprøyteposen tettet seg, og så kom det små eksplosjoner ut av den... ikke vakkert!

De blir brune når de stekes.. Men jeg bryr meg ikke om fargen så lenge det smaker bra!!

Dessverre må jeg si at det smakte IKKE bra.. Sukrin gir en veldig merkelig kald følelse i munnen, og den ble veldig dominerende.. jeg kunne også kjenne smaken av stekt egg!!! Æsj... stekt, kjølig egg med kunstig søtsmak.. Det verste er at ungene åt som bare rakkern.. forstå det den som kan...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

licel

licel

34, Melhus

Halvgammel småbarnsmor, hundeoppdretter, hekta på designervesker og annet dilldall som f.eks neglelakk. Dedikert lavkarber i perioder. Prøver å komme i form igjen etter mange år uten trening og 3 svangerskap. Og ellers helt "normal"... tror jeg... SJOKOLADEGAL.. sa jeg det? Driver nettbutikken Såpebobla sammen med min gode venninne Rachel, der fører vi et lite utvalg av våre favorittprodukter, så naturlig nok vil jeg skryte litt av dem her:-) Denne bloggen vil nok dreie seg mest om de overfladiske sidene av mitt liv, så ikke forvent noen dype, samfunnsengasjerte eller politiske innlegg, slike ting spiller en rolle i mitt liv, men ikke akkurat her!;-)

Kategorier

Arkiv

hits